Tabu: Nu cu mult timp in urma ai avut lansarea oficiala a a noului single intitulat "God". Fanii vorbesc de o "reinventare"…
AB: Exista o reinventare din punct de vedere al sound-ului, piesa God fiind diferita de tot ce am facut eu pana acum. De asemenea, in spectacole promovez in continuare show-ul "Lectia de dans", un show interactiv unde publicul are ocazia sa ma vada cantand live cele mai cunoscute melodii ale mele, dar si sa invete sa danseze salsa, samba, rock&roll, calus, charleston,tango dupa ce eu si Petrisor le exemplificam. Sunt prima solista din Romania cu un show interactiv, acest lucru clasandu-ma in top 3 cele mai vandute artiste la concerte in 2008 si 2009.

Tabu: Exista o cheie a succesului in viziunea ta?
AB: ….Bineinteles…talent cat iti da Dumnezeu si restul munca si iar foarte multa munca! Eu sunt una dintre cele mai ambitioase persoane din showbiz-ul romanesc si sunt perseverenta la maxim daca cred intr-un proiect.

Tabu: Esti mereu pe drumuri, la concerte, spectacole si de fiecare data foarte activa. De unde atata energie? Ce te motiveaza?
AB
: De fel sunt foarte agitata si energica, asta stie toata lumea, dar in general eu cred ca, atunci cand faci ce-ti place, nu muncesti. Eu folosesc in general acest cuvant, munca, dar la final cand trag linie sunt foarte multumita si fericita cu ceea ce fac. Sunt pasionata de cariera mea la maxim.

Tabu: Stim ca ai deschis o scoala de dans care in scurt timp a devenit foarte apreciata pe piata in domeniu. "Dansez pentru tine" a fost startul de care aveai nevoie pentru o cariera si implicit o afacere in lumea dansului?
AB: In cele 3 editii ""Dansez", cea din Mexic si cele din Romania am invatat sa dansez 34 de stiluri de dans, m-am indragostit de dans si ulterior show-urile mele s-au schimbat total. La ora actuala contin foarte mult dans, gasindu-mi astfel nisa si diferentiindu-ma fata de colegele mele. Ideea scolii de dans a venit mai tarziu la indemnul prietenilor si astfel, impreuna cu Bursucul, coregraful meu din emisiunea Dansez, am deschis la liceul "Dinu Lipatti" cursurile care au loc lunea si miercurea intre orele 20 si 22. Detalii se gasesc pe site-ul meu andreeab.ro

Tabu: De-a lungul timpului presa a scris foarte multe lucruri despre tine. Unele placute, altele mai putin placute. Reusesti sa te detasezi de presa de scandal?
AB: Nici in ziua de azi, dupa 12 ani, nu m-am obisnuit cu minciunile. Sufar foarte tare cand se scrie un neadevar despre mine. De multe ori ma consum exagerat de mult, dar ma ambitionez sa demonstrez tuturor ca nu e adevarat si ca eu sunt altfel de cum scrie acolo.

Tabu: Daca ai avea puterea sa schimbi ceva in viata ta, ce ai schimba?
AB: Nu as schimba nimic din trecut pentru ca altfel nu as fi astazi inca aici.

Tabu: Un mesaj pentru cititoarele noastre…
AB: Sa creada in visele lor si se vor indeplini. Multa sanatate. M-am despartit cu greu de Andreea.

Nu este usor sa faci fata unei persoane atat de energice. Am urmarit-o prêt de cateva minute in timpul unei lectii de dans. Intradevar… fata asta este plina de talent si in acelasi timp profesionalism. Ne-a demostrat asta!