Initial, Nicoleta Luciu a slabit 30 de kilograme in sase saptamani, dar a continuat cu regimul alimentar si, dupa ce a stagnat aproximativ 14 zile, a mai slabit inca cinci kilograme.

Desi acum masoara 96-70-94, Nicoleta Luciu nu este multumita de aceste proportii si isi doreste masurile ideale, 90-60-90. Dar iata cum a reusit sa slabeasca atat de mult pana acum. MAI MULTE DIETE ALE VEDETELOR DIN ROMANIA AICI: www.bpt.ro

La o saptamana dupa nasterea tripletilor Kim, Kevin si Karoly, Nicoleta Luciu avea 85 de kilograme. Dupa numai doua saptamani, vedeta avea 5 kilograme mai putin si nu s-a oprit pana nu a ajuns la 50 de kilograme.

In toata aceasta perioada, Nicoleta Luciu a tinut un regim alimentar de 1.000 de la calorii pe zi, constand in carne slaba, iaurturi, legume, fructe, branza. Ca suplimente, a folosit, conform site-ului acasatv.ro, L-carnitin Instant si batoane Fibrobar.

Iata ce mananca Nicoleta Luciu intr-o zi conform site-ului nicoletaluciu.ro: 300 g legume, 100 g carne slaba de pui, peste sau vita, 500 g iaurt (la care se adauga fulgi de grau germinat si suplimentele nutritive esentiale), batoane nutritive cu fibre Fibrobar, L-Carnitin Instant.

Nicoleta Luciu considera ca nu este nimic dificil in acest regim, pur si simplu nu trebuie sa amestesci carnea cu carbohidratii si sa consumi si lactate.

Vedeta a consumat 1500 kcal prin sport si activitati zilnice, respectand astfel conditia pentru a slabi: sa arzi un numar mai mare de calorii prin activitate fizica decat cel introdus in organism prin alimentatie.

In ceea ce priveste suplimentele pentru a ajuta slabitul, Nicoleta Luciu a folosit L-carnitin Instant, cate 3 plicuri pe zi si deja celebrele batoane Fibrobar pe care le foloseste de peste 8 ani, in aceasta perioada optand pentru Fibrobar cu ceai verde.

Spre deosebire de prima perioada a slabirii, cand nu a putut face sport datorita operatiei de cezariana, Nicoleta Luciu a inceput sa faca miscare, a practicat mersul pe banda, pedalatul pe bicicleta stationara si inotul.