La 1,80 m si 56 de kilograme, Bianca Dragusanu are o silueta impresionanta, pe care o intretine insa cu metode mai putin obisnuite. (http://bucatarici.ro/top-20-cele-mai-sanatoase-fructe-si-legume/ …Luati aminte!)

Iata ce a povestit Bianca Dragusanu la Cancan TV. “In adolescenta eram slaba si inalta si eram foarte complexata, mi se spunea Olive. Apoi la pubertate când am fost la ‘Din dragoste’ m-am ingrasat cele 30 si ceva de kilogram . Nu mi-e rusine de poza de atunci. Aveam un iubit care ma tinea numai in casa si mâncam. Apoi mi-am revenit la forma initiala. Acum am 56 kg si 1,80. Astazi am mâncat numai capsuni, nu simt nevoia sa manânc. Eu ma aflu in aceasta forma fizica datorita unui regim de viata echilibrat. Când sunt la Cluj am 3 mese pe zi, dar apoi fac 1000 de pasi, deci iau Clujul la picior. Mi-e dor sa mânânc mici, am mâncat la o masa, la o saptamâna dupa 1 Mai, 3 mici odata. Cartofi prajiti manânc o data la trei luni si ma simt foarte vinovata dupa care merg pe jos si fac multe abdomene. Am depus foarte multe eforturi ca sa ajung asa si sunt foarte multumita de cum arat. Mi-e foame, fac eforturi sa ma mentin asa, daca am mâncat numai capsuni azi crezi ca nu mi-e foame, iti inchipui ca n-as mânca la ora asta? “, a spus Bianca.

“Imi cunosc trupul si stiu cum functioneaza. Cred ca ai nevoie de multa ambitie. Cele mai multe kg le-am slabit anul trecut in ianuarie, 11 kg, … de dor. Mi-a daunat intr-un anume fel, o luna n-am mâncat nimic, am avut probleme cu stomacul, ajungeam pe perfuzii la spital. Cel mai bine slabesti cu un regim echilibrat, salate, piept de pui si foarte mult sport” a mai adaugat Bianca Dragusanu.