Cu totii suntem constienti ca in secolul XXI cel mai mare atu si capital al unei persoane, al unei companii sau al unui brand este imaginea. Tocmai de aceea probabil multi dintre noi ne-am dori un “departament” care sa ne rasfete, sa se asigure ca avem hainele potrivite dimineata si un look impecabil. Este destul de greu sa ai o astfel de echipa, dar este mult mai simplu sa inveti esentialul despre ce inseamna sa fii frumoasa!

In acest scop, tabu.ro si AbAcademy ofera doamnelor si domnisoarelor dornice sa stie secretele unui machiaj perfect sau trucurile care le pot evidentia/corecta trasaturile sansa de a invata aceste lucruri pas cu pas.

Mai exact, castigatoarea va beneficia de un curs cu durata de 12 saptamani: o sedinta pe saptamana, trei ore sedinta – after work, 18.30-21.30. Acest curs este adresat incepatorilor si obiectivul sau este de a te familiariza cu arta machiajului profesionist – înveti totul despre culoare, stiluri, aplicarea corectă a fondului de ten și corecturi ale feței, până la machiaj de seară etc. Inveti sa faci primii pasi în arta construirii unui machiaj perfect.

Trainerul este Alina Brailescu, cunoscută în lumea modei pentru creativitatea și originalitatea sa. Cariera ei se desfășoară pe mai bine de zece ani, iar experiența sa cuprinde prezentări de modă ca Avanpremiere, Pasarela sau show-urile celor mai in voga fashion designeri din Romania. De doi ani ține cursuri de make-up unde a inițiat în arta machiajului peste o suta de cursanți (pe cei mai talentați i-a ajutat să acceadă în lumea profesioniștilor).

Intrucat cursurile vor avea loc in Bucuresti, concursul se adreseaza doar persoanelor din Bucuresti sau din imediata apropiere. Durata concursului este 8-14 aprilie, iar castigatoarea va fi anuntata telefonic si/ sau prin e-mail in ziua de luni 15 aprilie.

Pentru a participa la acest concurs trebuie doar sa ne spuneti intr-un scurt comentariu ce v-ar placea sa invatati la un curs de machiaj. Castigatoarea va fi desemnata in mod aleatoriu din totalul comentariilor.

Am incheiat concursul, iar castigatoarea este Dinu Tania. Felicitari!