Si-a marit sanii, buzele si si-a ridicat fundul. Mirajul operatiilor estetice a prins-o si pe Alice Iotta, sora Simonei Sensual. Riguroasa cu felul in care arata, blonda a tinut mortis sa bifeze cateva imbunatatiri la cabinetul medicului estetician si, din pacate, a trecut si printr-o experienta traumatizanta, care a facut-o sa-si ia gandul de la astfel de operatii.

Reporterii WOWbiz.ro au intrat in posesia unor imagini cu sora Simonei Sensual din perioada 17-20 de ani si se poate observa lesne ca “mama natura” a fost destul de generoasa cu ea: “La vremea respectiv era la moda conturul de buze maro. Lucram ca manechin atunci. Am avut si sani, si buze groase, dar intotdeauna mi-am dorit mai mult. Asa sunt eu. Chiar si acum ma gandesc uneori ca ar merge sa am sanii si mai mari, dar cand imi aduc aminte prin ce suferinte am trecut, ma razgandesc repede”, a povestit Alice, pentru

Intre timp, ALICE IOTTA a ajuns sa arboreze un cu totul alt look – iat-o cu o peruca bruneta in imagini recente, de saptamana asta!

target=”_blank”>WOWbiz.ro.